• Αρχική
  • Άρθρα
  • CELEBRITIES
  • Δηλώσεις Ψινάκη μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου: «Τραγικές καταστάσεις – Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους αγνοούμενους»

Δηλώσεις Ψινάκη μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου: «Τραγικές καταστάσεις – Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους αγνοούμενους»

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια τεράστια κρίση, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας, δυστυχώς έγινε στο δικό μου Δήμο. Υπήρξαν πολλά θύματα, εγώ προσπαθώ να το αντιμετωπίσω όλο αυτό με όσο πιο πολλή σοβαρότητα

μπορώ», δήλωσε την Τετάρτη (25/07/2018) ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο κ. Ψινάκης, «πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους αγνοούμενους, πρέπει να ταυτοποιήσουμε τους υπάρχοντες, οι οποίοι είναι καμένοι και είναι πολύ δύσκολο να ταυτοποιηθούν. Οι σοροί έχουν μεταφερθεί σε ένα ειδικό κέντρο στο Σχιστό και δεν ξέρει κανείς αν είναι δύο άνθρωποι μαζί αγκαλιασμένοι ή τρεις ή ένας. Είναι τραγικές αυτές οι καταστάσεις. Είναι άνθρωποι που δεν ξέρουμε αν πνίγηκαν εκείνο το βράδυ».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στις ακραίες καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισε η ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής, ο δήμαρχος Μαραθώνα επιβεβαίωσε ότι στην περιοχή έπνεαν άνεμοι από 8 έως 12 Μποφόρ.

Είπε, εξάλλου, ότι στο δικό του σπίτι, «κάηκαν όλα σε δευτερόλεπτα».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu