• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Δείτε ποιά φαγητά απαγορεύεται να τρώει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Δείτε ποιά φαγητά απαγορεύεται να τρώει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Ακόμα και οι γαλαζοαίματοι έχουν τις απαγορεύσεις τους, ιδιαίτερα σε πράγματα που μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα για την υγεία τους.

 

Η αλήθεια είναι πως ζηλεύουμε πολύ την ζωή των Royals και θα θέλαμε να είμαστε μέλος μιας βασιλικής οικογένειας. Δυστυχώς όμως παντρεύτηκε και ο πρίγκιπας Harry και χάσαμε όλες μας τις ελπίδες. Εντάξει, ωραία ένα αστείο κάναμε όσον αφορά τους πρίγκιπες, ωστόσο ισχύει πως θα θέλαμε να έχουμε την ζωή των royals, όσο δύσκολη κι αν είναι ορισμένες φορές.

Γιατί μη νομίζεις, έχουν και αυτοί και δυσκολίες και απαγορεύσεις –οι περισσότερες μάλιστα δια νόμου- ωστόσο τα καταφέρνουν μία χαρά. Μάλιστα πολλές φορές, πρέπει να απαρνηθούν και μερικά από τα αγαπημένα τους φαγητά, προκειμένου να προστατέψουν, τόσο τους ίδιους τους εαυτούς τους, όσο και τα καθήκοντα πίσω από αυτούς.

Όπως κατάλαβες λοιπόν, υπάρχει ένα συγκεκριμένο φαγητό που οι royals αποφεύγουν να τρώνε, ειδικά όταν γευματίζουν έξω, και που σίγουρα έχεις φανταστεί. Αναφερόμαστε στα οστρακοειδή, από τα οποία απέχουν τόσο οι διάδοχοι του θρόνου, όσο και τα συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς θεωρείται η μεγαλύτερη αιτία δηλητηρίασης. Επιπλέον, τα μέλη της απαγορεύεται να τρώνε ωμό κρέας, αλλά και να πίνουν νερό βρύσης σε ξένες χώρες, πράγματα που θα μπορούσαν κάλλιστα να τους προκαλέσουν κάποια ασθένεια και κατ’ επέκτασιν να επηρεάσουν πολλές από τις δραστηριότητες τους.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu