Χιου Γκραντ: Παντρεύτηκε στα 57 του ο «αιώνιος εργένης» του Χόλιγουντ!

Η ερμηνεία του στο «Τέσσερις γάμοι και μία Κηδεία» τον ενέταξε στον... κατ' εξοχήν «φανατικό εργένη» του Χόλιγουντ, αν και στο τέλος υπέκυψε, καθώς τον τύλιξε η γλυκιά Αμερικάνα. Κάπως έτσι συνέβη και στην πραγματική ζωή, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση χρειάστηκαν να περάσουν περίπου έξι δεκαετίες, πριν πέσει στην παγίδα και βάλει την... κρεμάλα στο λαιμό του ο διάσημος ηθοποιός.

 

Είναι όμως γεγονός. Σε ηλικία 57 ετών, ο Χιου Γκραντ «έπεσε» και μαζί του έπεσε ένα από τα τελευταία ανδρικά «κάστρα», καθώς τα γραφεία στοιχημάτων δεν… πόνταραν σε καμία περίπτωση σε έναν πιθανό γάμο του.

Ποια είναι όμως η κυρία που κατάφερε να «αλώσει» το «απόρθητο» μέχρι σήμερα «κάστρο» που ονομάζεται Χιου Γκραντ; Το όνομά της είναι Άννα Έμπερστάιν, είναι 39 ετών, γεννήθηκε στη Σουηδία και είναι μητέρα τριών παιδιών, βγάζοντας το… παντεσπάνι της ως τηλεοπτικός παραγωγός.

Το θέμα του γάμου διέρρευσε μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε γνωστό περιοδικό, όταν ένας συνεργάτης του «συνέλαβε» το ζευγάρι να βγαίνει από το δημαρχείο του Τσέλσι.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu