• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Απόστολος Γκλέτσος: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου 17 μέρες μετά τον γάμο! (Video)

Απόστολος Γκλέτσος: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου 17 μέρες μετά τον γάμο! (Video)

Ο γάμος τους κράτησε μόλις 17 ημέρες, με πολλούς να αναρωτιούνται τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο που πριν

από αρκετά χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Καλεσμένος στην εκπομπή DOT του ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά ανοιχτά για τους λόγους που οδήγησαν σε ρήξη το ζευγάρι και σε οριστική διάλυση του γάμου τους.

«Ο γάμος μου με τη Μαρία Ελένη ήταν μια τρέλα, το κάναμε για πλάκα» είπε μεταξύ αλλών. «Η αείμνηστη Ζωή, η Μαρία Ελένη, βάλαμε στον… χορό και τον Αλέξανδρο. Έγινε για να σπάσουμε πλάκα. Ήταν πλάκα – πείραμα. Μπορεί και να πετύχαινε. Ξέραμε όμως, εγώ με τον Αλέξανδρο τα είχαμε μιλήσει, ότι αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο. Είχαμε 11 χρόνια διαφορά, αλλά τα 11 τα περίεργα. Του λέω είναι δύσκολο το εγχείρημα, μου λέει το ξέρω, είναι πείραμα. Ότι μπορεί να πετύχει, αφού το θέλετε κάντε το ρε παιδιά.

Το ήθελα, αλλά ήξερα ότι είναι δύσκολο να κάτσει. Ήταν ένα κοριτσάκι που άκουγε κάτι μουσικές, κάτι… πριόνια μέσα στο σπίτι.

Έρχονταν οι φίλοι της και κάνανε πάρτι κάθε μέρα με τα… πριόνια. Ε, δεν γινόταν. Άντεξα 17 μέρες, 17 μέρες άυπνος. Έβαζε τη μουσική στο τέρμα. Ποιος να μαγειρέψει ρε, είσαι καλά τώρα; Τι; Ποιος; Η γυναίκα, μια γυναίκα. Ήταν 19 η Μαρία Ελένη, 19!», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu