• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Ανατρεπτική πρεμιέρα για Καραβάτου – Κατσούλη: Έδωσαν όρκους ως νύφη και γαμπρός (Video)

Ανατρεπτική πρεμιέρα για Καραβάτου – Κατσούλη: Έδωσαν όρκους ως νύφη και γαμπρός (Video)

Με γαμήλια τελετή και… όρκους έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να κάνουν μια πρωτόγνωρη εμφάνιση στο πλατό.

Ντυμένοι ως νύφη και γαμπρός αντίστοιχα, οι δυο τους καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό και παρουσίασαν τους συντελεστές της εκπομπής τους για τη φετινή χρονιά.

Πρώτη εμφανίστηκε η Άση Μπήλιου και ακολούθησαν ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαριλού Ρεππαπή, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Τζώρτζια Γεωργίου και έπειτα οι παρουσιαστές της εκπομπής πιασμένοι χέρι χέρι.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι η δεύτερη χρονιά αυτής της εκπομπής και πραγματικά, για όλους μας, όταν πρωτομπήκαμε στο πλατό ήταν σαν να μην είχαμε λείψει καθόλου. Είμαστε εδώ και νομίζω ότι όλη αυτή η ενέργεια είναι γιατί έχουμε πάρα πολύ κέφι και πάρα πολύ μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ κοντά σας. Εννοείται πως αυτή η εκπομπή έχει κρατήσει τους πυλώνες της, αλλά θα υπάρχουν και πολλά νέα Κου Κου στοιχεία τα οποία θα σας ενθουσιάσουν, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου κατά την έναρξη της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu