• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Αμερικανίδα ηθοποιός απολογείται στην ομοφυλοφιλική κοινότητα εξαιτίας μίας φωτογράφησής της

Αμερικανίδα ηθοποιός απολογείται στην ομοφυλοφιλική κοινότητα εξαιτίας μίας φωτογράφησής της

Να απολογηθεί αναγκάστηκε η Πάρις Τζάκσον, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για το εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό Harper's Bazaar της Σιγκαπούρης.

 

Αιτία των επικρίσεων είναι το γεγονός ότι το μοντέλο και κόρη του Μάικλ Τζάκσον έκανε εξώφυλλο για περιοδικό χώρας όπου το σέξ ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους είναι απαγορευμένο.

Η Πάρις Τζάκσον έσβησε την ανάρτηση του εξωφύλλου που είχε βάλει στο προφίλ της στο Instagram λέγοντας: «Δεν θέλω να είμαι υποκριτική ή να πληγώσω κάποιον».

Ο σάλος για το εξώφυλλο ήρθε ένα μήνα αφότου η κόρη του Μάικλ Τζάκσον επιβεβαίωσε στους φανς της ότι είναι bisexual.

Ως εκ τούτου, η εμφάνισή της στο εξώφυλλο του περιοδικού επικρίθηκε ως υποκριτική, ενώ μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αντέδρασαν στο γεγονός ότι η Πάρις Τζάκσον δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα κατά τη συνέντευξή της.

Η Πάρις απάντησε στις επικρίσεις λέγοντας ότι είναι «ευγνώμων» για την ευκαιρία που της δόθηκε να εμφανιστεί στο εξώφυλλο, αλλά δεν γνώριζε τους νόμους για τους ομοφιλόφυλους στη χώρα, προσθέτοντας ότι η αγάπη της για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ προηγείται της αγάπης της για τη μόδα.

Πάντως, σε επόμενες αναρτήσεις της στο twitter, υποστήριξε την απόφασή της να εμφανιστεί στο εξώφυλλο λέγοντας ότι θα ήταν ένα βήμα μπροστά για μια χώρα με τόσο συντηρητικές απόψεις.

(protothema)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu