Αλλάζει ζώνη η πιο επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1;

Σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να αφήσει πίσω του τη χρονιά που μας πέρασε και που ήταν καταστροφική από άποψη τηλεθέασης. Στο κανάλι έγιναν αλλαγές και σε πρόσωπα.

Ήδη από τα μέσα του 2018 παρελθόν αποτελεί και ο Γιάννης Λάτσιος που είχε την ευθύνη του προγράμματος. Όμως εκτός των άλλων θα υπάρξουν και προσθαφαιρέσεις στο ήδη υπάρχων πρόγραμμα. «Το Ταίρι Ξέρει» αποτέλεσε μια από τις επιτυχημένες επιλογές του καναλιού.

Η εκπομπή με τον Τόνι Σφήνο στην παρουσίαση που είναι στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 σημειώνει 20άρια κάθε βράδυ. Όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα βρίσκεται σε άλλη ζώνη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να μεταφέρουν την εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι δεν αποκλείεται η εκπομπή να μεταδίδεται και στη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί και αν η επιλογή του ΑΝΤ1 τελικά δικαιωθεί με την «μετακόμιση» του Τόνι Σφήνου σε άλλη ζώνη.

Πηγή: dailymedia.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu