• Αρχική
  • Άρθρα
  • Casa de Papel: Η ‘ελληνική’ φωτογραφία της Tokio που γέμισε το Instagram απορίες

Casa de Papel: Η ‘ελληνική’ φωτογραφία της Tokio που γέμισε το Instagram απορίες

Μπορεί το Casa de Papel να έχει ανανεωθεί για ακόμη μία σεζόν (τουλάχιστον), αυτό όμως δε σημαίνει πως οι πρωταγωνιστές του δεν ‘τρέχουν’ κι άλλα projects.

Και σίγουρα η Ursula Corbero, η Tokio του Casa de Papel, ο πιο διάσημος χαρακτήρας της ισπανικής σειράς που μας έκανε να κολλήσουμε μαζί της από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αποτελεί ένα από τα πιο ‘hot’ ονόματα αυτή τη στιγμή στο χώρο.

Η Ursula, λοιπόν, θα έλεγε κανείς πως μας έπιασε στον ύπνο με την τελευταία της φωτογραφία. Όχι μόνο γιατί επέλεξε να την ανεβάσει στο Instagram τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά και γιατί επέλεξε να γράψει ένα σχόλιο στα ελληνικά.


Και σα να μην έφτανε αυτό, στη φωτογραφία τη βλέπουμε με ένα εντελώς διαφορετικό λουκ, το οποίο παραπέμπει σε αρχαία Ελληνίδα θεά. Φοράει ένα μακρύ μωβ φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της είναι σγουρά, μακρυά και πιασμένα πίσω. “Χορεύω twerk μόνη”, ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία η Ursula.

View this post on Instagram

Χορεύω twerk μόνη 🦋

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) on

Αλήθεια, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί. Πιθανότατα η μετάφραση είναι από google translate, αν και προ διετίας η Ursula είχε περάσει μερικές ημέρες με τον σύντροφό της στη Σαντορίνη. Ίσως κάτι να συγκράτησε.

Τώρα πώς συνδέεται η εικόνα μιας Ελληνίδας θεάς με το twerk, είναι δύσκολο να το εξηγήσουμε. Τον γρίφο που έβαλε στο Instagram προσπάθησαν να λύσουν οι followers της στα σχόλια, οι οποίοι θεωρούν πως κάτι ‘ελληνικό’ ετοιμάζει η Ισπανή ηθοποιός και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να κάνει ένα promo. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως για ακόμη μια φορά οι Έλληνες χρήστες ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στις απαντήσεις κάτω από το post της.