• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λεονάρντο ντα Βίντσι στη νέα τηλεοπτική σειρά

Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λεονάρντο ντα Βίντσι στη νέα τηλεοπτική σειρά

Για ποιον πρόκειται;

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Έινταν Τέρνερ επιλέχθηκε για έναν σπουδαίο τηλεοπτικό ρόλο. Υποδύεται τον Λεονάρντο ντα Βίντσι στην επερχόμενη διεθνή δραματική σειρά “Leonardo”.

Η σειρά σε σενάριο του Στέφεν Τόμπσεν και του Φρανκ Σπότνιτζ, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή, αφηγείται την ιστορία του διάσημου καλλιτέχνη, μηχανικού και εφευρέτη.

“Είναι πρόκληση και τιμή που δραματοποιώ τη ζωή ενός από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους. Ο Λεονάρντο συνεχώς εκπλήσσει και παρά τη φήμη του παραμένει ένα αίνιγμα 500 χρόνια μετά τον θάνατό του” δήλωσε ο Φρανκ Σπότνιτζ στο Deadline και πρόσθεσε:

“Ανακαλύψαμε ελάχιστα γνωστά στοιχεία για τη ζωή του Λεονάρντο και τα ενώσαμε σε ένα παζλ που επιχειρεί να αποκαλύψει τον άνθρωπο πίσω από την ιδιοφυΐα”.

Έπειτα από τρίμηνη διακοπή των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού η παραγωγή της σειράς “Leonardo” άρχισε ξανά στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου. Πρόκειται για μία από τις πρώτες μεγάλες παραγωγές που γυρίζονται στην εποχή της COVID-19 και έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια του καστ και του συνεργείου.