• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτός είναι ο μουσουλμάνος αρραβωνιαστικός της κόρης του Bill Gates

Αυτός είναι ο μουσουλμάνος αρραβωνιαστικός της κόρης του Bill Gates

Αιγύπτιος, εκατομμυριούχος και λάτρης των σπορ

Τον περασμένο χειμώνα, η μεγαλύτερη κόρη του Bill Gates, Jennifer Gates, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τους αρραβώνες της με τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Νayel Νassar.

Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει εντυπωσιακές φωτογραφίες στο χιονισμένο τοπίο, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το… μονόπετρο που βγάζει μάτι.

«Ανυπομονώ να μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μας μαθαίνοντας, ωριμάζοντας, γελώντας και αγαπώντας μαζί σου. Ναι, ένα εκατομμύριο φορές» είχε γράψει η Jennifer στο post της στο Instagram

«Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος σε όλο τον κόσμο τώρα. Jenn, είσαι όλα όσα θα μπορούσα να φανταστώ και πολύ περισσότερα. Ανυπομονώ να μεγαλώσουμε μαζί μέσα από αυτό το ταξίδι της ζωής και απλά δεν μπορώ να φανταστώ τη δική μου χωρίς εσένα πια. Σ’ αγαπώ πιο πολύ από όσο μπορείς να φανταστείς και σε ευχαριστώ που κάνεις κάθε μέρα μου να μοιάζει με όνειρο» είχε γράψει ο 28χρονος στη δική του δημοσίευση.

Ο Nayel Nassar είναι επαγγελματίας τζόκει, και μάλιστα μετρά διεθνείς διακρίσεις, ενώ προέρχεται από εύπορη αιγυπτιακή οικογένεια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Stanford όπου και σπούδαζαν, και η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια, ενώ ο γάμος τους προγραμματίζεται για το επόμενο έτος.


photo: video screenshot