• Αρχική
  • LIFE
  • Αυτό το ιδιωτικό τζετ 747 κάνει το αεροπλάνο του Donald Trump μικροσκοπικό

Αυτό το ιδιωτικό τζετ 747 κάνει το αεροπλάνο του Donald Trump μικροσκοπικό

Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα ιδιωτικά τζετ, όπως το 61.500.000 $ Gulfstream G550 ή το Bombardier Global Series είναι η επιτομή των αεροπορικών ταξιδιών πολυτελείας.

Είναι η μετατροπή των ιδιωτικών αεροπλάνων σε παλάτια.
Υπάρχουν ελάχιστοι εκλεκτοί που έχουν την οικονομική αντοχή ενός τέτοιου ταξιδιού. Το πιο γνωστό παράδειγμα είναι το 100 εκατομμυρίων $ Boeing 757-200 επιχειρηματικό τζετ του Donald Trump.
Για την κάλυψη αυτής της ζήτησης, η Airbus και η Boeing έχουν αρχίσει την πώληση «VIP» εκδόσεις των αεροσκαφών τους με σήματα της Airbus Corporate Jet και Boeing Business Jet. Ενώ τα περισσότερα αεροπλάνα αυτού του επιπέδου βασίζονται σε μικρότερες σειρές μοντέλων, όπως το A320 της Airbus ή Boeing 737, μια πρόσφατη μετατροπή VIP ανέβασε την πολυτέλεια σε ένα νέο επίπεδο.
Ένας πολύ πλούσιος και πολύ ανώνυμος πελάτης, παρέλαβε ένα εξατομικευμένο Boeing 747-8, που συμπληρώνεται από Greenpoint Τεχνολογίες της Kirkland, της Ουάσιγκτον. Το απίστευτο αεροπλάνο των 4.786 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει καμπίνα, σαλόνια, ένα γραφείο, και μια τεράστια τραπεζαρία.
Το τεράστιο Boeing 747-8 VIP, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροπλάνο που κατασκευάστηκε ποτέ. Τροφοδοτείται από μια ομάδα τεσσάρων κινητήρων General Electric GEnx, και μπορεί να πετάξει 8.000 ναυτικά μίλια ασταμάτητα.
Όπως ίσως θα έχετε μαντέψει, όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα, έπιπλα, και ντουλάπια σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με τα καλύτερα υλικά, απο την in-house.

Απλά κοιτάξτε το σαλόνι! Είναι εντυπωσιακό.

https://www.youtube.com/watch?v=2vy0VkkodTk

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu