Αυτό είναι το νέο σπίτι της πριγκίπισσας Κέιτ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά τους - ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις - μετακόμισαν επίσημα στο νέο τους σπίτι.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μετακόμισαν στο Forest Lodge, που βρίσκεται στο Windsor Great Park, σύμφωνα με την Telegraph . Η οικογένεια μετακόμισε κατά τη διάρκεια του σχολικού εξαμήνου, ανέφερε το μέσο ενημέρωσης.

Τον Αύγουστο, το Fox News Digital έμαθε ότι δύο οικογένειες που ζούσαν κοντά στο νέο ακίνητο της βασιλικής οικογένειας κλήθηκαν να το εκκενώσουν πριν από τη μετακόμισή τους .

«Οι στενοί γείτονες εξεπλάγησαν όταν τους διατάχθηκε να εγκαταλείψουν τις ιδιοκτησίες τους, ώστε να μην μπορούν να δουν τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα με τα παιδιά τους», δήλωσε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ian Pelham Turner στο Fox News Digital.

Μια «καλά διασυνδεδεμένη πηγή» είχε δηλώσει προηγουμένως στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail ότι οι οικογένειες «δεν το περίμεναν».

«Τους είπαν να μετακομίσουν», ισχυρίστηκε ο εμπιστευτικός στο πρακτορείο. «Τους είπαν ότι έπρεπε να μετακομίσουν. Δεν το περίμεναν».

«Αυτά τα σπίτια είναι πολύ κοντά στο Lodge, οπότε δεν θα θέλουν να ζει κανένας Τομ, Ντικ ή Χάρι σε αυτά τα σπίτια αν πρόκειται να υπάρχουν μέλη της βασιλικής οικογένειας εκεί».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς είχε δηλώσει προηγουμένως στο Fox News Digital ότι οι οικογένειες κλήθηκαν να μετεγκατασταθούν για «λόγους ασφαλείας». Τόνισε ότι οι κάτοικοι εξακολουθούν να επιτρέπεται να παραμείνουν στο «Crown Estate Land».

Επιπλέον, η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχίες για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια.

Οι κάτοικοι του Cranbourne Hall Residential Park, της πλησιέστερης γειτονιάς, ανησυχούν ότι το νέο σπίτι θα είναι λιγότερο ιδιωτικό από το τεσσάρων υπνοδωματίων Adelaide Cottage .

«Τους καλωσορίζω», δήλωσε η 87χρονη Τζιν Ριβ στην Daily Mail τον Αύγουστο. «Αλλά ελπίζω το κοινό να τους επιτρέψει να ζήσουν εκεί ήσυχα ως οικογένεια».

«Είναι ένα λιγότερο ιδιωτικό σημείο από το προηγούμενο σπίτι τους, από όσο γνωρίζω για την τοποθεσία», συνέχισε ο κάτοικος. «Οπότε δεν θα ήθελα να περνούν συνέχεια οι άνθρωποι και να λένε, “Α, εκεί μένουν”».

«Έχουν μικρά παιδιά άλλωστε. Αξίζουν ιδιωτικότητα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το People , η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν θα έχει προσωπικό που θα διαμένει στο κτήμα μετά τη μετακόμισή της στο Forest Lodge. Η νταντά των παιδιών, Maria Turrion Borrallo, και οι οικονόμοι πιθανότατα θα παραμείνουν σε άλλα μικρότερα ακίνητα στο κτήμα, ανέφερε το μέσο.

Πηγές της βασιλικής οικογένειας δήλωσαν στην Daily Mail ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ελπίζουν σε ένα «νέο ξεκίνημα» στο νέο ακίνητο.

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί