Άθλημα το σεξ στην Σουηδία! Πού θα… διαγωνίζονται οι «αθλητές»

Απλά διαβάστε...

Στην Σουηδία το σεξ ασκείται πλέον ως άθλημα. 

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της λεγόμενης Σουηδικής Ένωσης Σεξ, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει 31 συλλόγους με περισσότερα από 3.000 μέλη κάτω από τη στέγη της. 

Τώρα λέει ότι θα ξεκινήσει το πρώτο ευρωπαϊκό «πρωτάθλημα σεξ» στις 8 Ιουνίου. Η ένωση είχε προσπαθήσει προηγουμένως να κάνει το σεξ αναγνωρισμένο, επίσημο άθλημα στην Σουηδία.

Για παράδειγμα, διάφορα σουηδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον περασμένο Ιανουάριο για τον πρόεδρο της σεξουαλικής ένωσης, Ντράγκαν Μπράτιτς, του οποίου η κύρια δουλειά είναι ιδιοκτήτης στριπτιτζάδικου, πως επέβαλε σχετική αίτηση στην Σουηδική Αθλητική Ομοσπονδία. 

Εξήγησε στο σουηδικό ραδιόφωνο P4 Jönköping :

«Είμαστε εγγεγραμμένοι, έχουμε αριθμό οργάνωσης και είναι πολύ καλό να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε στο σεξ γιατί είναι ένα άθλημα όπως όλα τα άλλα».

Ο δίμηνος διαγωνισμός θα μοιάζει με το ριάλιτι «Big Brother»: Δέκα άντρες και δέκα γυναίκες θα στεγαστούν σε ένα σπίτι και θα συναναστρέφονται όλο το εικοσιτετράωρο.

Οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες όπως αποπλάνηση, μασάζ, προκαταρκτικά παιχνίδια, στοματικό σεξ, διείσδυση, αντοχή, εμφάνιση, εκτέλεση θέσης και δημιουργικότητα.

Δίνεται μεγάλη έμφαση στα ακροβατικά.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί