ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Σχημάτισαν ουρά σε ATM περιμένοντας μια… κούκλα να κάνει ανάληψη!

Κάποιος αποφάσισε να κάνει μια φάρσα

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει ανθρώπους να έχουν σχηματίσει ουρά σε ΑΤΜ, περιμένοντας καρτερικά τη σειρά τους για να σηκώσουν χρήματα. Η καθυστέρηση είναι μεγάλη, καθώς μπροστά στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης βρίσκεται ένας άνδρας ο οποίος αργεί πάρα πολύ. Όλοι στην αρχή νόμιζαν πως κάποιος περίεργος τύπος αποφάσισε να τους δυσκολέψει τη ζωή. Κι όμως τα φαινόμενα απατούν.

Κάποιος θέλησε να κάνει μια φάρσα, αφήνοντας μια κούκλα με κουκούλα μπροστά στο ΑΤΜ. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι άνθρωποι να περιμένουν υπομονετικά, όμως κανείς δεν έχει προσέξει ότι ο άνδρας που είναι στο ΑΤΜ δεν κινείται καθόλου. Είναι σαν στρατιωτάκι ακίνητο και αμίλητο.

Αρκετοί άρχισαν να εκνευρίζονται. Τελικά, ένας άνδρας που έχασε την υπομονή του, αποφάσισε να πάει να δει τι συμβαίνει. Τότε, ανακάλυψε πως επρόκειτο για μια κούκλα και όχι για άνθρωπο!

Ήταν πράγματι μια δυσάρεστη εμπειρία για τους ανθρώπους που στέκονταν στην ουρά, αλλά όταν κατάλαβαν τι είχε γίνει, ξέσπασαν σε γέλια.

Από την περιγραφή στη λεζάντα του βίντεο, προκύπτει ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί σε ΑΤΜ που βρίσκεται έξω από υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

enikos/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί