Απίστευτο περιστατικό στην Κένυα: Φόρεσε νικάμπ και «πέρασε» ως γυναίκα σε σκακιστικό τουρνουά

Ο μεταμφιεσμένος άνδρας προδόθηκε καθώς νίκησε δύο από τις καλύτερες σκακίστριες της χώρας και του ζητήθηκε η ταυτότητά του.

Ένα σκάνδαλο με πρωταγωνιστή έναν νεάρο σκακιστή σημάδεψε το γυναικείο πρωτάθλημα σκάκι που διεξήχθη στις αρχές Απριλίου στην Κένυα καθώς ο εν λόγω άνδρας μεταμφιέστηκε σε γυναίκα φορώντας μια νικάμπ.

Ο πρωταγωνιστής της περίεργης αυτής ιστορίας εκτός από τη νικάμπ, που είναι ένα ολόσωμο μαύρο ένδυμα με το οποίο μένουν ακάλυπτα μόνο τα μάτια, φρόντισε να μην μιλήσει σε κανέναν προκειμένου να μην προδοθεί.

Το μόνο που δήλωσε ήταν ότι το όνομά του ήταν «Millicent Awuor».

Πώς αποκαλύφθηκε

Όταν νίκησε την πρώην πρωταθλήτρια της Κένυας, Γκλόρια Τζούμπα, και την καλύτερη παίχτρια της Ουγκάντα, Αμπάιρα Σακίρα, οι υπεύθυνοι του τουρνουά αποφάσισαν να τον απομονώσουν σε ένα δωμάτιο όπου του ζήτησαν την ταυτότητά του. Εκεί ήταν που ο νεαρός αποκάλυψε ότι ήταν φοιτητής και μεταμφιέστηκε σε γυναίκα καθώς χρειαζόταν τα χρήματα από το έπαθλο του τουρνουά.

Μετά την αποκάλυψη, όπως ήταν φυσικό ο απατεώνας αποβλήθηκε και οι βαθμοί που είχε συγκεντρώσει αποδόθηκαν στις αντιπάλους του.

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί