Απίστευτο!!! Οπαδοί της Νάπολι ήθελαν να ρίξουν βεγγαλικά μέσα στον Βεζούβιο για να πανηγυρίσουν…

Μέσω social media οπαδοί κανόνιζαν... ραντεβού στο ηφαίστειο και ρίψη βεγγαλικών μέσα σ' αυτό

Οι οπαδοί της Νάπολι ετοιμάζονται να γιορτάσουν το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου από το 1990, ωστόσο τους ζητήθηκε να… απομακρυνθούν από τον Βεζούβιο, το ηφαίστειο που δεσπόζει στη νότια πλευρά της Νάπολης.

Οι αρχές του πάρκου ανησύχησαν με διάφορες αναφορές στα social media πως οι φανατικοί οπαδοί της Νάπολι σχεδίαζαν να ανάψουν και να ρίξουν μέσα τον Βεζούβιο φωτοβολίδες (!) στα χρώματα της εθνικής Ιταλίας εφόσον η ομάδα τους κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά την Κυριακή (30/4), λέγοντας ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι πάρα πολύ επικίνδυνη.

Η επερχόμενη πρωταθλήτρια Νάπολι θα εξασφαλίσει τον τρίτο τίτλο του συλλόγου στη Serie A εάν νικήσει τη Σαλερνιτάνα και η δεύτερη Λάτσιο χάσει βαθμούς απέναντι στην Ίντερ στο «Σαν Σίρο».

«Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι για την επιτυχία της Νάπολι που αποτελεί τιμή για την περιοχή μας και θα φέρει μεγάλη χαρά για τους ανθρώπους», δήλωσε ο επίτροπος του πάρκου του Βεζούβιου Ραφαέλε Ντε Λούκα, συμπληρώνοντας πως «…οι εορτασμοί ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνουν στα όρια της σωστής συμπεριφοράς και να μην γίνει κάτι πραγματικά επικίνδυνο».

Ο Βεζούβιος εξερράγη το 79 μ.Χ. καταστρέφοντας την κοντινή ρωμαϊκή πόλη της Πομπηίας, αλλά συνεχίζει να είναι το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί