Ο ηθοποιός/σκηνοθέτης έχει βάλει νέο πρωταγωνιστικό ρόλο για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του ” Τα Πάθη του Χριστού” , αλλά οι θαυμαστές της πρωτότυπης ταινίας εκφράζουν την αγάπη τους για τον παλιό πρωταγωνιστή.
Τα γυρίσματα της ταινίας «Η Ανάσταση του Χριστού» , συνέχεια της τεράστιας παγκόσμιας επιτυχίας «Τα Πάθη του Χριστού» , μόλις ξεκίνησαν .
Η νέα ταινία διαδραματίζεται τρεις ημέρες μετά τη σταύρωση του Χριστού, τη Μεγάλη Παρασκευή, αλλά ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Τζιμ Καβίζελ, έχει αντικατασταθεί από τον Φινλανδό ηθοποιό Γιάκο Όχτονεν στον ομώνυμο ρόλο.
Αρχικά υπήρχε η ελπίδα ότι ο δημοφιλής Caviezel , τώρα 57 ετών, θα μπορούσε να επιστρέψει με κάποια ειδικά εφέ, αλλά το 20ετές κενό της παραγωγής της ταινίας το έκανε αυτό πολύ ακριβό.
«Ήταν λογικό να αναδιαμορφωθεί το καστ για ολόκληρη την ταινία», δήλωσε μια πηγή κοντά στην παραγωγή στο Variety. «Θα έπρεπε να κάνουν όλα αυτά τα CGI, όλα αυτά τα ψηφιακά πράγματα – την απογήρανση (de-aging) και όλα αυτά – που θα ήταν πολύ δαπανηρά».
Ο 36χρονος Ohtonen είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως ο Δανός πολεμιστής Wolland στη σειρά του Netflix “The Last Kingdom” . Ο ρόλος της Μαρίας Μαγδαληνής, τον οποίο αρχικά υποδυόταν η 61χρονη Μόνικα Μπελούτσι, θα υποδυθεί τώρα η 36χρονη Κουβανή ηθοποιός Mariela Garriga, η οποία υποδύθηκε τη Marie στο “Mission Impossible : Dead Reckoning”.
Ωστόσο οι θαυμαστές στο διαδίκτυο δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις.
«Ο Μελ Γκίμπσον κάνει ένα μεγάλο λάθος που αποκλείει τον Καβίεζελ. Μήπως τον απασχολεί το γεγονός ότι έχουν περάσει χρόνια και δεν φαίνεται άψογος;»
«Νομίζω ότι η εμπειρία του στο πρώτο μέρος θα προσθέσει μια βαθιά διάσταση στο δεύτερο μέρος.»
Άλλος σχολίασε: «Μελ, έχω στεναχωρηθεί που καθυστέρησες τη συνέχεια για 21 χρόνια επειδή δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Jim Caviezel».
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών
- Η δυσοίωνη εκτίμηση Μεντβέντεφ για τα πυρηνικά όπλα: «Να είστε ειλικρινείς…»
- Νορβηγία: Η πριγκίπισσα διάδοχος Μέτε-Μάριτ ζητά ξανά συγγνώμη για τις σχέσεις της με τον Έπσταϊν
- Υπόθεση κατασκοπείας: Ολοκληρώθηκε η απολογία του σμήναρχου
- Σ. Φάμελλος: “Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης”
- Ανάπτυξη 97 στρατιωτικών κτηνίατρων στη μάχη κατά της ευλογιάς
- Hellenic Train: Καταργήσεις δρομολογίων του Προαστιακού, λόγω απεργίας των εργαζομένων
- Κ. Χατζηδάκης: «Οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση «ιστοριών καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο θα γίνουν πράξη»
- Συνάντηση Μελόνι-Βανς στην Ιταλία
- EFSA για ευλογιά των προβάτων: Δεν υπάρχουν εμβόλια εγκεκριμένα σε επίπεδο ΕΕ – Περίπλοκη η ελληνική περίπτωση
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΥΛΟΓΙΑ
HELLENIC TRAIN
ΕΥΛΟΓΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ
ΑΡΓΙΕΣ









