• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το νοσοκομείο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το νοσοκομείο

Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον θάνατο του πολυαγαπημένου του αδερφού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Λίγο μετά την κηδεία του αδελφού του Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέρρευσε και μπήκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για περίπου δύο εβδομάδες. Τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο αγαπημένος μουσικός και παρουσιαστής, δημοσίευσε στα social media το πρώτο μήνυμα, μετά από την περιπέτεια με την υγεία του.

«Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει! Ευτυχώς για μένα δεν έφυγε! Σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών η έννοια σας για μένα φυλαχτό!» έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πλέον ακολουθεί τη θεραπεία του εκτός νοσοκομείου και είναι αρκετά καλύτερα.

Έναν μήνα μετά ο γνωστός παρουσιαστής έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έχοντας στο πλευρό του τη Σοφία Βόσσου, σε βραδινό μαγαζί του Πειραιά. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται ευδιάθετος με πολύ κέφι. Το τραγούδι που ακούγεται είναι το «Έρωτας κεραυνοβόλος» του 1988, ένα κομμάτι σε δική του σύνθεση και στίχους το οποίο ερμήνευσε με τη Σοφία Βόσσου.

ethnos.gr / photo video screenshot