Ανατριχιαστική ανακάλυψη: Γυναίκα βρήκε μετά από μια διαρροή στο 200 ετών σπίτι της κρυμμένο μυστικό δωμάτιο!

Ένα μυστικό δωμάτιο στο νέο σπίτι που μόλις αγοράσατε; Σίγουρα το έχουμε δει σε αρκετές ταινίες τρόμου, αλλά μια γυναίκα το έζησε στην πραγματικότητα. Πρόσφατα ανακάλυψε ένα μυστικό, περιφραγμένο δωμάτιο στο «ανατριχιαστικό υπόγειο» του νέου της σπιτιού, το οποίο χτίστηκε πριν από 200 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα και ο σύντροφός της, που είχαν μόλις μετακομίσει στο σπίτι στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο, ανακάλυψαν κάποιο είδος διαρροής στα θεμέλια του κτιρίου, αλλά η πηγή ήταν άγνωστη και το νερό φαινόταν να ρέει κάτω από έναν τοίχο.

«Τότε παρατηρήσαμε κάτι περίεργο», εξήγησε η γυναίκα. «Αυτός είναι σίγουρα ένας τοίχος με τούβλα. Νέα τούβλα τουλάχιστον, σε σύγκριση με τους γύρω τοίχους». Τοποθετήθηκε σε σχήμα που ταίριαζε με πόρτα. Τελικά ήταν μια πόρτα προς το μυστηριώδες δωμάτιο, το οποίο δεν βρισκόταν στην κάτοψη του κτιρίου, παρά τις επιθεωρήσεις των αρχών.

«Αν είχα μια επιλογή, όχι δεν θα την άνοιγα», είπε η γυναίκα

Δεδομένου ότι η διαρροή πιθανότατα προκλήθηκε από έναν σωλήνα που βρισκόταν πίσω από τα τούβλα, το ζευγάρι ξεκίνησε την κουραστική διαδικασία αφαίρεσης των υλικών για να ξεθάψει ό,τι υπήρχε πίσω από αυτό.

Οι θεατές που παρακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο τα βίντεο για την αποκάλυψη του μυστικού δωματίου της γυναίκας στην πλατφόρμα θεώρησαν ότι το σπίτι θα μπορούσε να ήταν μέρος του Υπόγειου Σιδηροδρόμου, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει τους σκλάβους να διαφύγουν στον Βορρά.

Έπειτα από περαιτέρω έρευνα, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι το σπίτι τους στο Clarkson της Νέας Υόρκης ανήκε κάποτε σε μια γυναίκα η οποία μπορεί να είχε δεσμούς με το Υπόγειο Σιδηρόδρομο (Underground Railroad).

Ενώ δεν είναι σαφές εάν το σπίτι έχει πραγματικά δεσμούς με τις διαδρομές ελευθερίας ή γιατί ακριβώς το μυστηριώδες δωμάτιο έχει σφραγιστεί, ορισμένοι TikTokers προειδοποίησαν την Ipong να μην ασχοληθεί παραπάνω.

«Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτό το δωμάτιο είναι κλειστό για κάποιο λόγο», έγραψε ένα άτομο.

«Θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένας τρόπος για να διορθώσετε τη δομή του σπιτιού. Ο αδερφός μου εργάζεται σε μπετόν και έχει γεμίσει υπόγεια δωμάτια για να σταθεροποιήσει το σπίτι», έγραψε ένας άλλος.

«Εάν το γκαράζ βρίσκεται πάνω από αυτό το σφραγισμένο δωμάτιο, αυτοί οι βράχοι θα μπορούσαν να στηρίζουν τα θεμέλιά του. Θα έβαζα κάποιον να το δει», συμβούλεψε ένας άλλος.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί