• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αμετανόητη δηλώνει 36χρονη πάστορας που έγινε στριπτιζέζ

Αμετανόητη δηλώνει 36χρονη πάστορας που έγινε στριπτιζέζ

Αίσθηση προκαλεί η περίπτωση της 36χρονης Nikole Mitchell, η οποία εγκατέλειψε την εργασία της ως πάστορας για να γίνει στριπτιζέζ.

Η, μητέρα τριών παιδιών, Nikole είχε ανατραφεί σε μια αυστηρή οικογένεια Βαπτιστών, ζώντας μέχρι και τα 36 της μια ήρεμη, συμμορφωμένη με τους κανόνες της εκκλησίας ζωή.

Η ίδια δηλώνει ότι είχε μάθει να ακολουθεί τα πρότυπα της πατριαρχίας, που την ήθελαν υπάκουη και σοβαροφανή, ωστόσο από μικρή ηλικία το μυαλό της κατέκλυζαν ορισμένες φιλοδοξίες και φαντασιώσεις.

«Από μικρή φαντασιωνόμουν πολύ συχνά πως είμαι στρίπερ», ομολογεί, χρόνια μετά, η Nikole.

Η απογοήτευσή της από την δουλειά της ως ιερέα- όπου ένιωθε πως δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για την αμφιφιλοφυλία της, καθώς και για την πολυφυλετική της καταγωγή- ώθησαν τη γυναίκα στο να τολμήσει επιτέλους να αλλάξει ρότα.

Μέσα στους περασμένους μήνες, η Mitchell ξεκίνησε να εργάζεται κανονικά ως στριπτιζέζ, ενώ οι λογαριασμοί της στο Instagram και το OnlyFans, όπου προωθεί την δουλειά της, χαίρουν τεράστιας απήχησης στο κοινό.

«Μην αποθαρρύνεστε, και μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας», είναι το μήνυμα που έστειλε πρόσφατα στους 120.000 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram.

Στην ίδια δημοσίευση, η στρίπερ αποκάλυψε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες της χρονιάς που μας πέρασε, κατάφερε να βγάλει μέσα σε ένα μήνα όσα χρήματα έβγαζε ένα χρόνο ως πάστορας.

Ταυτόχρονα, τόνισε πως η δημοτικότητά της της εξασφάλισε συνεντεύξεις από τα διεθνή μέσα, έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία και γνωριμίες με πολλούς διάσημους, από το χώρο του θεάματος και μη.

«Και όλα αυτά περνώντας μια πανδημία, ένα διαζύγιο και έχοντας τρία παιδιά στο σπίτι», όπως είπε.

«Δεν έφτασα εδώ που είμαι αποφεύγοντας να ρισκάρω και κρατώντας τα όνειρά μου μόνο για εμένα», δήλωσε κλείνοντας, σε μια προτροπή προς τους φαν της να ακολουθούν πάντα αυτό που τους λέει η καρδιά τους.

ΠΗΓΗ: ΕΤ