• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άγριες Μέλισσες: Γιατί ονομάστηκε έτσι η επιτυχημένη σειρά; (βίντεο)

Άγριες Μέλισσες: Γιατί ονομάστηκε έτσι η επιτυχημένη σειρά; (βίντεο)

Η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη, της πετυχημένης σειράς" Άγριες Μέλισσες", μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό".

Εκεί αποκάλυψε πως προέκυψε η ιδέα για τον τίτλο της σειράς.

«Ήμασταν στο σαλόνι του σπιτιού μας και ξαφνικά βρεθήκαμε να μιλάμε για το πόσο ωραία θα ήταν μια ιστορία με τρεις αδελφές που μένουν μόνες τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Μια ιστορία που θα έμοιαζε λίγο με τα παλιά γουέστερν, για μια εβδομαδιαία σειρά που θα ήταν τοποθετημένη στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ακόμη πιο παλιά από τις Άγριες Μέλισσες. Μετά ήρθε η ιδέα του Τζώρτζη Ποφάντη που είπε θα ήθελα να εντάξω ένα καθημερινό εποχής».

Τελικά το όνομα σκέφτηκε ο άντρας της, Πέτρος Καλκόβαλης, με τον οποίο συνυπογράφουν το σενάριο.

«Ξεκίνησε από μια ιστορία στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη που είχαν φωλιάσει σφήκες. Ψάχναμε τίτλο, φλερτάραμε με κάποιες ιδέες με τις λεύκες, με τις τρεις αδερφές και δεν μας ικανοποιούσε κάτι. Ήρθε ο άνθρωπος που θα έκανε απεντόμωση και μας εξήγησε ότι οι σφήκες αν εκνευριστούν επιτίθενται όλες μαζί. Επίσης μας είπε ότι είναι λίγο εκδικητικές και ότι θυμούνται αν τις πειράξεις. Και κάπως έτσι ξεκίνησε συνειρμικά. Μου είπε ο Πέτρος “Άγριες Μέλισσες”, γιατί το σφήκες δεν μας άρεσε», κι έτσι βρέθηκε ο τίτλος για τη σειρά.

Δείτε το βίντεο:

photo video screenshot