• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Αγανακτώ και λυπάμαι για τα ριάλιτι! Κάνουν ηλίθιους τους τηλεθεατές»

«Αγανακτώ και λυπάμαι για τα ριάλιτι! Κάνουν ηλίθιους τους τηλεθεατές»

Αρκετοί επώνυμοι έχουν κατά καιρούς εκφράσει την οργή τους από την ποιότητα των show που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

Τη δική του γνώμη χωρίς κανένα δισταγμό εξέφρασε για τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση ο ηθοποιός Μανώλης Μαυτοματάκης.

«Εκεί έχουν ανοίξει την κερκόπορτα του κακού. Διαφθείρουν, και το ξέρουν, τον κόσμο για χάρη του κέρδους, των χρημάτων. Είναι μιασμένοι. Δεν τους νοιάζει αν κάνουν κακό στην κοινωνία με τα πρότυπα που προβάλλουν.

Τα πάντα είναι κέρδος. Δεν τους νοιάζει που κάνουν τους τηλεθεατές ηλίθιους. Τι καταφέρνουν; Να γίνουμε μπανιστηρτζήδες; Σε τι; Σε φτιαχτά προγράμματα; Αφού δεν είναι ριάλιτι, είναι σενάριο κακό, με μπόλικο ψέμα. Νιώθω μεγάλο οίκτο γι’ αυτούς που παίρνουν μέρος σε αυτές τις παραγωγές. Λυπάμαι πραγματικά.

Δεν αγανακτώ, λυπάμαι που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο και χωρίς ντροπή να βγάλουν χρήματα. Τι έκαναν; Τον εαυτό τους προϊόν και τον πούλησαν σε μια τιμή.

Και υπάρχουν και αυτοί οι παραγωγοί που άθλια τους εκμεταλλεύτηκαν. Θύτες και θύματα στον βωμό του χρήματος. Ντροπή», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Enjoy».

(protothema – φωτο:photo screenshot)