8 Λέξεις: Γιατί δεν ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς

Η μερική άρση των μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, οδήγησε τα κανάλια σε σταδιακή επιστροφή στα γυρίσματα τηλεοπτικών εκπομπών. Ωστόσο, η δημοφιλής σειρά «8 Λέξεις» παραμένει σε αναμονή.

Ο ΣΚΑΪ ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που επανέφερε μια κάποια κανονικότητα στο πρόγραμμά του, βγάζοντας από το «ψυγείο» τις ψυχαγωγικές του εκπομπές «Καλό Μεσημεράκι» και «Μεσημέρι» την επομένη του Πάσχα. Ωστόσο, παρότι ΑΝΤ1 και ALPHA έχουν ανακοινώσει την επιστροφή και της μυθοπλασίας με νέα επεισόδια, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη δημοφιλή σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις».

Ενώ τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Άγριες Μέλισσες» που ξεκίνησαν γυρίσματα αυτή την εβδομάδα, είχαν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της τήρησης των μέτρων προστασίας, για τη σειρά «8 Λέξεις» η πανδημία του κορωνοϊού επέβαλε άλλη μια δυσκολία. Και μπορεί η σειρά να κράτησε συντροφιά για μεγάλο μέρος της καραντίνας, πλέον όμως είναι απαραίτητα νέα γυρίσματα, ώστε να ολοκληρωθούν ημιτελή επεισόδια.
Οι καθηλωμένες πτήσεις καθυστερούν τα γυρίσματα στις «8 Λέξεις»

Την Τρίτη, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς «8 Λέξεις» ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από μέρη όπου σκοπεύει να πραγματοποιήσει γυρίσματα, δίνοντας ελπίδες στους φανατικούς της σειράς. Ωστόσο, η ημερομηνία αυτών δεν είναι ακόμη καθορισμένη.

Σε επικοινωνία του iefimerida με τον ΣΚΑΪ, πληροφορηθήκαμε πως ο αποκλεισμός της εναέριας σύνδεσης μεταξύ των κρατών δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις». Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο μέρος του καστ, αλλά και των εργαζόμενων στο συνεργείο της σειράς του ΣΚΑΪ βρίσκεται στην Κύπρο, την ώρα που κάποιοι από τους πρωταγωνιστές παραμένουν στην Αθήνα.

Η Πέμυ Ζούνη, η Θάλεια Ματίκα και άλλοι πρωταγωνιστές στις «8 Λέξεις» επέστρεψαν στην Αθήνα λίγο πριν επιβληθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, με αποτέλεσμα να είναι πλέον αδύνατο για εκείνους να βρεθούν σε γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες των συντελεστών της σειράς «8 Λέξεις»
Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida, τόσο ο Ανδρέας Γεωργίου, όσο όμως και οι συνεργάτες του, αναζητούν χώρους, εξετάζουν τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό κατά τα γυρίσματα και προετοιμάζονται για την επιστροφή στη δουλειά, με νέα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις». Άλλωστε έχει ήδη ανακοινωθεί η προσθήκη νέων πρωταγωνιστών, με άρωμα «Τατουάζ» στα νέα επεισόδια της σειράς.

Παρόλα αυτά, αν δεν ανακοινωθεί η ημερομηνία άρσης των περιορισμών μετακίνησης από την Ελλάδα στην Κύπρο και τούμπαλιν, η παραγωγή της σειράς «8 Λέξεις» δεν μπορεί να προγραμματίσει γυρίσματα, ούτε φυσικά να ορίσει κάποια ημέρα, κατά την οποία θα δούμε ξανά νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ.

photo video screenshot