5 υγιεινές διατροφικές εφαρμογές

Κάθε χρόνο, διαφημίζεται και μια νέα μανία που ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει στους ανθρώπους την τέλεια υγεία ...

μόνο που βγαίνει nock out και πάλι την επόμενη χρονιά.
Εάν έχετε ήδη δοκιμάσει μία από αυτές τις «μοδάτες» δίαιτες, θα ξέρετε ότι ποτέ δεν λειτουργούν πραγματικά. Ο μόνος τρόπος να είστε πραγματικά υγιής είναι να έχετε έναν υγιή τρόπο ζωής, ο οποίος περιλαμβάνει και μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.
Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πραγματικές συνταγές και συμβουλές υγιεινής διατροφής, αλλά υπάρχουν μερικά μυστικά που μπορούν να φέρουν ένα ευκολότερο αποτέλεσμα.
Εδώ είναι πέντε διαδικτυακά «πρέπει» που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την υγιεινή διατροφή σήμερα.

1. PlateJoy

Αν θέλετε να φάτε καλύτερα, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε, ή απλά δεν έχετε το χρόνο να προγραμματίσετε, ένας εβδομαδιαίος προσωπικός προγραμματισμός γευμάτων θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Σε αυτή την εφαρμογή θα βρείτε τυπικές συνταγές προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, και μπορείτε να φτιάξτε μια λίστα αγορών που θα κάνουν πιο γρήγορες τις αγορές στο σούπερ μάρκετ, και την αρχή προγραμματισμού πιο εύκολη. Σκεφθείτε τον τρόπο ζωής σας και προσθέσετε δικές σας γεύσεις στο φαγητό, όπως επίσης και τα χρονικά περιθώρια που θα πρέπει να διαθέσετε στο γυμναστήριο για την απώλεια βάρους. Στη συνέχεια, φτιάξετε τις προσωπικές σας συνταγές, με πολλές επιλλογές που να ταιριάζουν με το πρόγραμμά σας, και πετάξτε όσο το δυνατόν περισσότερα απόβλητα τροφίμων που έχετε στο ντουλάπι σας . Υπάρχουν σχεδιασμένα γεύματα για κάθε προτίμηση, που περιλαμβάνουν χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, χαμηλή σε υδατάνθρακες, χωρίς κόκκινο κρέας, συνταγές για άτομα με τροφικές αλλεργίες, διαβητικούς και άλλες ασθένειες, καθώς και διατροφικές συνήθειες και πληροφορίες που μπορούν να συγχρονιστούν στα δικά σας ίχνη φυσικής κατάστασης.

2. Rise


Η διατροφική προπόνηση, ξεκινά με τη μάθηση αλλαγής των καθημερινών σας συνηθειών, Πάρτε απλές φωτογραφίες καθημερινών γευμάτων και αναλύστε τη διατροφική τους αξία, σε θερμίδες και βιταμίνες. Αν εφαρμόσετε το πρόγραμμα θα δείτε αποτελέσματα αμέσως γιατί θα είναι αποκλειστικά προσαρμοσμένο για εσάς.

3. Lifesum

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον συνδυασμό τεχνολογίας και εφαρμοσμένης ψυχολογίας, χρησιμοποιώντας τις προσωπικές προτιμήσεις σας, θέτοντας βραχυπρόθεσμους, επιτεύξιμους στόχους για την παρακολούθηση της προόδου σας. Ένα δικτυακό προγραμμα υγείας με έδρα τη Στοκχόλμη σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων και της άσκησης στο πρόγραμμά σας. Σας βοηθά να είστε σε καλό δρόμο μέσω των καλύτερων διατροφικών σας συνηθειών. Περισσότεροι από 14 εκατομμύρια χρήστες Android και iOS έχουν κατεβάσει αυτή την εφαρμογή μέχρι σήμερα με εκατομμύρια επιτυχημένες προσπάθειες και ιστορίες .

4. Fooducate


Αυτή η εργαλειοθήκη διατροφής, σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να πάρετε περισσότερα κίνητρα στο ξεκίνημά σας. Στην πραγματικότητα πέρα απο την μέτρηση των θερμίδων, σας βοηθάει να έχετε μια πιο υγιεινή διατροφή. Η σάρωση των barcodes δίνει διατροφικές πληροφορίες των τροφίμων, για την επιλογή υγιέστερων εναλλακτικών λύσεων, και πολλά άλλα. Προσαρμόστε το ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, το βάρος, το ύψος, το επίπεδο δραστηριότητάς σας, κλπ. Εισάγετε το βάρος που θέλετε να χάσετε και πόσο γρήγορα θέλετε να το πετύχετε, Το πρόγραμμα Fooducate παρακολουθεί επίσης τη δραστηριότητά σας, στον ύπνο και την διάθεσή σας.

5. Lose It

Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε με την προοπτική να βοηθήσει τους άλλους να χάσουν βάρος και να διατηρήσουν το σωματικό τους βάρος. Όχι, δεν υπάρχουν χάπια, ή τρελές δίαιτες της μόδας να ακολουθήσετε. Είναι ένα εύκολο πρόγραμμα στη χρήση του, και σας βοηθά να μείνετε στο ημερήσιο όριο θερμίδων σας. Μπορείτε να επιτύχετε πραγματική απώλεια βάρους χωρίς τρελά τεχνάσματα, και δεν έχετε να ανησυχείτε για μια περιοριστική δίαιτα που είναι σχεδόν αδύνατο να εφαρμόσετε. Η εφαρμογή είναι η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υγείας και καλής φυσικής κατάστασης, που επικεντρώνεται στην παρακολούθηση θερμίδων, με υποστήριξη από την κοινότητα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu