• Αρχική
  • LIFE
  • 10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι σίγουρα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ανθρώπους πάνω στον πλανήτη, λόγω της επιθετικής προκλητικότητας απέναντι στην γειτονική Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ. Θεωρείται από πολλούς, απρόβλεπτος και επικίνδυνος, έχοντας στην κατοχή του ισχυρά όπλα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας.

Ενώ πολλά πράγματα για τη ζωή του μας είναι άγνωστα, έχουν βγει στην επιφάνεια κάποιες πληροφορίες, που ίσως οι περισσότεροι να μην τις γνωρίζουν. Ας τις δούμε:

 10. Υπάρχει ένα σύνθημα μήκους 560 μέτρων, που βρίσκεται σε μια πλαγιά της Βόρειας Κορέας και γράφει: «ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ, Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ».

9. Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν πάχυνε απότομα και έφτασε πολύ γρήγορα τα 90 κιλά. Σήμερα πάσχει από υπέρταση και διαβήτη.

 8. Δεν είναι σίγουρο αν γεννήθηκε το 1983 ή το 1984, αλλά όπως και να έχει, είναι ο νεότερος αρχηγός κράτους στον κόσμο.

 7. Φοίτησε στο Διεθνές Σχολείο της Βέρνης υπό το ψεύτικο όνομα Πακ Τσολ. Μια φορά, κατά τη διάρκεια ενός διαγωνίσματος, βρέθηκε στην κατοχή του ένα περιοδικό με σαδομαζοχιστικό πορνογραφικό περιεχόμενο.

6. Επειδή φοβάται τους κουρείς, κουρεύεται μόνος του. Το εικονικό κούρεμά του ονομάζεται «΄Νιότη» ή «Φιλοδοξία».

 5. Λατρεύει το μπάσκετ και έπαιζε με πάθος στο σχολείο. Συχνά έμπαινε σε μπελάδες, επειδή ζωγράφιζε τον Μάικλ Τζόρνταν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

 4. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν πήρε την άδεια του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, για να ηγηθεί της χώρας, επειδή είχε «κοριτσίστικη συμπεριφορά». Αυτό συνέβη όταν ο Κιμ Γιονγκ Ιλ έμαθε πως ο γιος του πήγε σε συναυλία του Έρικ Κλάπτον παρέα με ένα κορίτσι.

 3. Τα προπαγανδιστικά βίντεο που δείχνουν τον Λευκό Οίκο να καταστρέφεται και την Νέα Υόρκη να φλέγεται μαζί με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, δημιουργούνται ύστερα από τις εντολές του Κιμ Γιονγκ Ουν. Σε ένα από τα βίντεο περιγράφεται ένα σχέδιο για την αιχμαλώτιση 150.000 Αμερικανών στρατιωτών.

 2. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει κάνει πλαστική εγχείριση, για να μοιάζει περισσότερο στον παππού του, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

 1. Το 2012, ο ΚΙμ Γιονγκ Ουν ονομάστηκε «Ο Πιο Σέξι Άντρας του Κόσμου» από την σατιρική ιστοσελίδα «The Onion». Τα βορειοκορεάτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης νόμιζαν πως ήταν στ’αλήθεια.

 
Mr. Fantastic

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu