• Αρχική
  • LIFE
  • 10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Χίτλερ

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Χίτλερ

Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι μία από τις πιο γνωστές, αλλά και πιο σημαντικές φυσιογνωμίες της ιστορίας.

Ήταν αρχηγός του Ναζιστικού Κόμματος, Καγκελάριος της Γερμανίας και ο εκκινητής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πολλοί τον θεωρούν τον πιο κακό και μοχθηρό άνθρωπο που έζησε ποτέ. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα για τη ζωή του, που δεν είναι πολύ γνωστά στο ευρύ κοινό. Ας δούμε δέκα από αυτά:

10. Ο Χίτλερ έπασχε από ηπατίτιδα και από γαστρεντερικές διαταραχές, που του προκάλεσαν έντονο τυμπανισμό.

9. Έτρωγε περίπου ένα κιλό σοκολάτα την ημέρα. Επίσης, προσπάθησε να σκοτώσει τον Τσώρτσιλ με μια βόμβα σοκολάτας, αλλά οι Βρετανοί πράκτορες το ανακάλυψαν και το απέτρεψαν πριν συμβεί.

8. Ο καλός του φίλος, Ernst Hanfstaengl, ζήτησε από τον Χίτλερ να ξυρίσει το μουστάκι του. Ο Χίτλερ απάντησε: «Αν αυτό το μουστάκι δεν είναι μόδα τώρα, θα γίνει επειδή το έχω εγώ».

 7. Ο Χίτλερ είχε εμμονή με την ανιψιά του, με την οποία φημολογείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις. Της απαγόρευσε να συναντιέται με τους φίλους της και λέγεται πως αυτό την οδήγησε στην αυτοκτονία σε ηλικία 23 ετών. Αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας το όπλο του θείου της.

 6. Ο γιατρός του τον προμήθευε με τεράστιες ποσότητες φαρμάκων και ένα από τα φάρμακα που χρησιμοποιούσε συχνά, ήταν το Pervitin. Το Pervitin είναι συστατικό της σύγχρονης μεθαμφεταμίνης και εκτός από τον ίδιο, το έπαιρναν και οι Γερμανοί στρατιώτες που πολεμούσαν στην πρώτη γραμμή.

 5. Το περίφημο «Sieg Heil» («Ζήτω η Νίκη») βασίστηκε στους ποδοσφαιρικούς ύμνους του Χάρβαρντ. Η μουσική και τα σαλπίσματα προκαλούσαν ισχυρή ανταπόκριση του λαού και χρησιμοποιήθηκαν στις παρελάσεις και στις εκδηλώσεις του Χίτλερ.

 4. Ο Χίτλερ δεν γδυνόταν ποτέ, ούτε καν για ιατρικές εξετάσεις. Τα μετέπειτα χρόνια αρνιόταν να βγάλει το πανωφόρι του δημόσια, ακόμα και όταν είχε αφόρητη ζέστη.

3. Όταν ήταν έφηβος, είχε εμμονή με ένα κορίτσι που ήταν Εβραία. Συχνά φαντασιωνόταν πως θα έφευγαν μαζί και πως θα πέθαιναν μαζί πέφτοντας στον ποταμό Δούναβη από μια γέφυρα.

2. Έβαζε τον γιατρό του να του κάνει ενέσεις τεστοστερόνης, ειδικά όταν η ερωμένη του, Εύα Μπράουν, ήταν μαζί του. Εκτός από αυτό, λέγεται πως έκανε ενέσεις με σπέρμα και αδένες του προστάτη των ταύρων.

1. Έβαλε το χέρι του στη δημιουργία των πρώτων κουκλών του σεξ, για την καταπολέμηση της σύφιλης. Σχεδιάστηκαν ειδικά για να χωράνε στα σακίδια των στρατιωτών και για ευκολία στη χρήση.

 Mr. Fantastic

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu