Ζεστά 400 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους: Πώς θα τα προλάβετε

Έκτακτο επίδομα 400 ευρώ θα πάρουν 150.000 εργαζόμενους (ιδιωτικός τομέας) σε όλη την Ελλάδα μέσω voucher κατάρτισης και πιστοποίησης που θα πραγματοποιήσουν εντελώς Δωρεάν στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Συγκεκριμένα όσοι προλάβουν και ενταχθούν στο Μητρώο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ VOUCHER.GOV.GR ΕΩΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!) θα ξεκινήσουν άμεσα την επιλογή φορέα κατάρτισης (ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ GOLEARN).

Στόχος της δράσης είναι οι εργαζόμενοι να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων τάσεων στους χώρους εργασίας, να αναβαθμίσουν τις προοπτικές τους και κατά συνέπεια να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό της ελληνικής οικονομίας. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -NextGenerationEU.

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε ήδη μπει στο Μητρώο Ωφελουμένων για να πάρετε άμεσα τα 400 ευρώ
Εάν είστε στην Αττική μπορείτε να κάνετε άμεσα εκδήλωση ενδιαφέροντος στο goLearn που εδρεύει δίπλα από το μετρό στο Πανεπιστήμιο και να ξεκινήσετε αμέσως την κατάρτιση και μετά την πιστοποίησή σας

Εφόσον τα κάνετε και τα δύο πετυχημένα θα πάρετε 400 ευρώ στον λογαριασμό σας!

ethnos

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί