Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» των ιδιοκτητών κατοικιών του δήμου Λαρισαίων

Τους ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου Λαρισαίων και είχαν διατεθεί για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία, στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA II» και του προγράμματος «ESTIA 2021», καλεί να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη

.

Η αίτηση υποβάλλεται στον δήμο Λαρισαίων, στα διοικητικά όρια του οποίου βρίσκεται η κατοικία, είτε σε έντυπη μορφή στο γενικό πρωτόκολλο του δήμου ( Ίωνος Δραγούμη 3, Λάρισα), είτε σε ηλεκτρονική, στο email: [email protected] έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023.

Η υποβολή της αίτησης συνοδεύεται από:

α. Υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη, ότι το ακίνητο πληροί τα ως άνω κριτήρια, είναι έτοιμο προς χρήση και δεν φέρει πραγματικό ελάττωμα. Ο οικείος δήμος δύναται μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών του να προβαίνει σε δειγματοληπτικούς ελέγχους πριν τη μίσθωση των ακινήτων.

β. Αντίγραφο ηλεκτρονικού μισθωτηρίου με τον φορέα υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.

Σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με περισσότερα του ενός ακίνητα, αρκεί η υποβολή μιας αίτησης, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα στοιχεία όλων των ακινήτων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί