Θεσσαλονίκη: Σε επιφυλακή ο κεντρικός δήμος λόγω υψηλών θερμοκρασιών – Κλιματιζόμενοι χώροι και περιπολίες στο Σέιχ Σου

Σε επιφυλακή βρίσκονται το αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας και η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του δήμου Θεσσαλονίκης ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται από τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.


   Από την Τρίτη, 11 Ιουλίου, έως το Σάββατο, 15 Ιουλίου, θα είναι στη διάθεση των πολιτών οι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι: το φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου από τις 07:00 έως τις 22.00, το 4ο και το 5ο παράρτημα ΚΑΠΗ (Γρ. Λαμπράκη 42 και Αλεξανδρείας 27 αντίστοιχα) από τις 08:00 έως τις 20:00.

   Επίσης, το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων και το Υπνωτήριο Αστέγων θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο από την Τετάρτη έως το Σάββατο και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα θα λειτουργούν: το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (Μοναστηρίου 62) από τις 09:00 έως τις 18:00 και το Υπνωτήριο Αστέγων (Ανδρέου Γεωργίου 5 πρώην 13) από τις 17:00 έως τις 09:00.

   Παράλληλα, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας θα πραγματοποιεί με πέντε οχήματα περιπολίες στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου από τις 08:00 έως τις 22.00 ενώ ακόμα τρία οχήματα του τμήματος έχουν διατεθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί