Από την Τρίτη, 11 Ιουλίου, έως το Σάββατο, 15 Ιουλίου, θα είναι στη διάθεση των πολιτών οι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι: το φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου από τις 07:00 έως τις 22.00, το 4ο και το 5ο παράρτημα ΚΑΠΗ (Γρ. Λαμπράκη 42 και Αλεξανδρείας 27 αντίστοιχα) από τις 08:00 έως τις 20:00.
Επίσης, το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων και το Υπνωτήριο Αστέγων θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο από την Τετάρτη έως το Σάββατο και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα θα λειτουργούν: το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (Μοναστηρίου 62) από τις 09:00 έως τις 18:00 και το Υπνωτήριο Αστέγων (Ανδρέου Γεωργίου 5 πρώην 13) από τις 17:00 έως τις 09:00.
Παράλληλα, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας θα πραγματοποιεί με πέντε οχήματα περιπολίες στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου από τις 08:00 έως τις 22.00 ενώ ακόμα τρία οχήματα του τμήματος έχουν διατεθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο απίστευτος λόγος που οι αρχές του Ιράν έκλεισαν καταστήματα αλυσίδας καφέ στην Τεχεράνη – ΦΩΤΟ
- ΠΑΣΟΚ: Με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώνεται το 4ο Συνέδριο του κόμματος
- Συναγερμός στο Παρίσι για την απόπειρα επίθεσης εναντίον αμερικανικής τράπεζας – Δύο νέες συλλήψεις
- Πολυπληθής η παρουσία του κοινού σε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821
- Αλέξης Τσίπρας: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει αντίπαλο την ανασυγκροτημένη προοδευτική παράταξη
- Θεσσαλονίκη: Χρήσιμος αλλά ανεπαρκής ο Νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης λένε εκπρόσωποι της Τ.Α.
- “Φτυστός” ο τσάρος Νικόλαος B’…Ρώσος κουρεύτηκε όπως εκείνος γιατί του μοιάζει, vid
- Panathēnea 2026: Η Αθήνα στο σταυροδρόμι τεχνολογίας, startups και πολιτισμού
- ΔΥΠΑ: Ανάρτηση του Μητρώου Ωφελούμενων-Eργαζόμενων για το νέο πρόγραμμα 750 ευρώ
- “Ελ. Βενιζέλος”: Τι ισχύει με το νέο σύστημα εισόδου/εξόδου που αφορά τον έλεγχο όλων των υπηκόων τρίτων χωρών









