Θεσσαλονίκη: Αυξημένη η κίνηση στις εξόδους της πόλης

Αυξημένη καταγράφεται μετά τις 11 το πρωί η κίνηση στους οδικούς άξονες που οδηγούν από τη Θεσσαλονίκη προς τη Χαλκιδική, την Καβάλα και την Πιερία

  Η άνοδος του υδράργυρου (αναμένεται να σκαρφαλώσει πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου) φαίνεται πως οδήγησε αρκετούς Θεσσαλονικείς στην απόφαση να αναζητήσουν μία όαση δροσιάς στις κοντινές παραλίες- κάποιοι έχοντας ασκήσει από το πρωί το εκλογικό τους δικαίωμα και κάποιοι σκοπεύοντας να προσέλθουν στην κάλπη μετά τη βουτιά στη θάλασσα. Υπάρχουν βέβαια και οι ετεροδημότες που ξεκίνησαν το ταξίδι για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους όπου ψηφίζουν.

   Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων είναι πυκνή στην έξοδο προς Χαλκιδική όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις μέχρι την ανηφόρα της Καρδίας, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών. Αυξημένη κίνηση, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα, καταγράφεται στους σταθμούς διοδίων των Μαλγάρων, στην ΠΑΘΕ (προς Κατερίνη), όπως και της Ανάληψης (προς Ασπροβάλτα, Σταυρό και Καβάλα).

   Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία σημειώθηκαν νωρίτερα και στο δρόμο προς την Περαία, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, ύστερα από τροχαίο που προκλήθηκε στην περιοχή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί