Συντάξεις: Αύριο ολοκληρώνονται οι πληρωμές του Ιουνίου- Πότε αναμένονται οι καταβολές για τον Ιούλιο

Αύριο, Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 ολοκληρώνεται η διαδικασία για την πληρωμή των συντάξεων μηνός Ιουνίου

Αναλυτικά:

Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 θα γίνει η επίσημη καταβολή των συντάξεων από τα ταμεία του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, του Δημοσίου, του ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, του ΕΤΑΤ, του ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ της ΔΕΗ και του ΟΤΕ αλλά δοθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Σημειώνεται δε πως τα ποσά των συντάξεων αυτών πιστώθηκαν χθες, 29 Μαΐου 2024 στους δικαιούχους.

Ενώ σήμερα το απόγευμα της 30 Μαΐου 2024 θα πιστωθούν τα ποσά των συντάξεων των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Ωστόσο αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 θα γίνει η επίσημη καταβολή των συντάξεων από τον Οργανισμό. Υπενθυμίζεται πως οι συντάξεις Ιουνίου άρχισαν να πληρώνονται από τις 28 Μαΐου 2024

Συντάξεις Ιουλίου 2024: Πότε θα πληρωθούν
Τον Ιούνιο θα πληρωθούν και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουλίου 2024.

Αναλυτικά, το χρονοδιάγραμμα καταβολής των συντάξεων αναμένεται να είναι το ακόλουθο:


Στις 25 Ιουνίου αναμένεται να δοθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΟΠΣ – ΕΦΚΑ σε όλους όσους είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί και μη μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (νόμος 4387/2016). Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι συντάξεις από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ αλλά και από το ΕΤΑΑ (μη μισθωτών).
Στις 27 Ιουνίου θα πληρωθούν οι συντάξεις από το ΝΑΤ, από το Δημόσιο και των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) .Την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

(με πληροφορίες από enikonomia. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί