Προσλήψεις: Τεράστια εταιρεία παιχνιδιών ψάχνει Έλληνες εργαζομένους και δίνει 35.000 ευρώ

Προσλήψεις εργαζομένων κάνει εταιρεία κολοσσός παιχνιδιών και πληρώνει 35.000 ευρώ τον χρόνο.

Games Workshop που εδρεύει στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες παιχνιδιών στον κόσμο και αναζητά ελληνόφωνους εργαζόμενους, τους οποίους αμείβει με 35.000 ευρώ τον χρόνο

«Πέρυσι είχαμε ρεκόρ πωλήσεων άνω των 385 εκατομμυρίων λιρών και συνεχίζουμε να το αυξάνουμε! Έτσι, αναζητούμε φανταστικούς πωλητές για να ενταχθούν στην επεκτεινόμενη ομάδα μας. Θέλετε να εργαστείτε σε μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Ευρώπης; Θέλετε μια καριέρα στις πωλήσεις σε ένα διασκεδαστικό, μοντέρνο περιβάλλον με έδρα το κέντρο της Βαρκελώνης; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτή θα μπορούσε να είναι η δουλειά για εσάς» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιχείρηση.

Ο πρώτος μισθός που προσφέρει η εταιρεία είναι 35.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και μπόνους, ύψους 4.200 ευρώ, που μπορείτε να λάβετε μόλις πετύχετε τους βασικούς σας στόχους στις πωλήσεις.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει βοήθεια στα έξοδα μετεγκατάστασης καθώς και έκπτωση από 25% έως 50% σε όλα τα προϊόντα της.

Ο ιδανικός υποψήφιος

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να:

  1. Έχει χάρισμα στις πωλήσεις και την επίτευξη στόχων.
  2. «Αγκαλιάζει» την απόρριψη και ξεπερνά γρήγορα την αποτυχία και να συνεχίζει.
  3. Προσελκύει την προσοχή των γύρω του και να τους κάνει ενεργούς στη δουλειά
  4. Είναι «φυσικός» πωλητής που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη των ανθρώπων.
  5. Ταυτόχρονα, απαιτείται άριστη γνώση ελληνικών και αγγλικών ενώ υπάρχει και δυνατότητα «μεταγραφής» από τα γραφεία στη Βαρκελώνη.

newpost/freepik

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί