αναφέροντας ότι «δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες».
Υπενθυμίζεται ότι ο χειρουργικός τομέας του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» είχε αποφασίσει αναστολή των χειρουργείων από την Δευτέρα 27 Μαΐου, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων και νοσηλευτών.
Αναστολή των τακτικών χειρουργείων από 1ηςΙουνίου, είχαν αποφασίσει και γιατροί του «Αγία Σοφία», ωστόσο μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν για την ενίσχυση του προσωπικού, ανέστειλαν την κινητοποίηση.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα «Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων του Νοσοκομείου» και «αφού έλαβε υπόψιν του την κατηγορηματική διαβεβαίωση, τόσο της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και του Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα, ότι με το υπάρχον προσωπικό δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες, ομόφωνα αποφάσισε την μη αναστολή των τακτικών χειρουργικών περιστατικών, από Δευτέρα 27.05.2024».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση διαρρήξεων και κλοπών – Ταυτοποιήθηκαν 15 άτομα
- Χιονοθύελλα στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης – Vid
- Π. Μαρινάκης: Τι δήλωσε για το δικαίωμα της Ελλάδας σε σχέση με την επέκταση των χωρικών υδάτων
- Κύκλωμα με «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικα: Στη φυλακή ο αρχηγός και άλλοι πέντε
- Ιράν: Οι συλληφθέντες στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις θα δικαστούν σύντομα – Καμία επιείκεια για τους “εγκληματίες”
- Ουκρανία: Επιστρατεύουν όποιον βρουν, ακόμα και ντελιβεράδες, vid
- Αφαλατώσεις και τεχνικά έργα στον «οδικό χάρτη» της ΕΥΑΘ για το πόσιμο νερό στη Χαλκιδική
- Β. Κικίλιας: «Επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας με το Master Plan του λιμένα Πατρών»
- Ζελένσκι: Το έγγραφο των αμερικανικών εγγυήσεων για την Ουκρανία είναι 100% έτοιμο
- Τεχνητή νοημοσύνη στην ογκολογία: πρόοδος και ηθικά διλήμματα – Οι προκλήσεις της νέας εποχής









