Κλείνει προσωρινά, αύριο Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον ΟΠΕΚΑ.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της πληρωμής της 6ης διμηνιαίας δόσης για το 2025. Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί ξανά για νέες αιτήσεις.
Υπενθυμίζεται στους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται ως μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Στην ιστοσελίδα, opeka.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά
- Χάος στο Μεξικό μετά την εξόντωση αρχηγού των καρτέλ – Ο στρατός στους δρόμους, vid
- Συναγερμός στον Έβρο – Πλημμύρισαν 60.000 στρέμματα στο Σουφλί, έσπασαν αναχώματα σε Κορνοφωλιά και Αμόριο
- Πάτρα: Πάνω από 50.000 καρναβαλιστές πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης για πάνω από πέντε ώρες
- ΗΠΑ: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
- Σπάτα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης με αθλητικά είδη
- Κατάρρευση πατώματος σε ταβέρνα στην Κομοτηνή: Ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες
- Σοκ στη Βρετανία – Γυναίκα έχασε τα 4 άκρα της επειδή ο σκύλος της έγλειψε μια μικρή πληγή
- Η Αθήνα «χόρεψε» στους ρυθμούς του καρναβαλιού
- Ξεκινούν στη Νίσυρο οι εργασίες εκσυγχρονισμού τριών μονάδων αφαλάτωσης









