Μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα – Έριξαν γάλα, σανό και καλαμπόκι στον δρόμο

Με «αναμμένες» μηχανές οι αγρότες - Συνεχίζουν τις κινητοποιήσειςΜεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πόλη των Φαρσάλων από αγρότες της περιοχής και του μπλόκου Ε65 της Καρδίτσας.

Οι παραγωγοί των Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία το μεσημέρι έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Παράλληλα, μαζί με αγρότες της Θεσπρωτίας θα ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων της Εγνατίας Οδού. Στις τέσσερις το απόγευμα και για μια ώρα πρόκειται να αποκλείσουν τον οδικό άξονα Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Φιλώτα.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, φορείς αλλά και απλοί πολίτες της επαρχίας συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση στα Φάρσαλα.

«Τα αιτήματά μας είναι δίκαια και πρέπει ο πρωθυπουργός να τα υλοποιήσει», δηλώνει ο Πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Οι αγρότες μπήκαν στην πόλη με τα τρακτέρ τους, τα οποία στη συνέχεια παρέταξαν στην κεντρική πλατεία, ενώ άφησαν ανοιχτές τις μηχανές και τις σειρήνες τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι αγρότες, έριξαν συμβολικά σανό, γάλα και καλαμπόκι, θέλοντας να υπογραμμίσουν τα παράπονά τους για τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα.

Στην γενική συνέλευση οι εκπρόσωποι των αγροτών ενημέρωσαν τους παραγωγούς σχετικά με τις επόμενες κινήσεις τους.

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί