Με καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων – Πώς είναι η κίνηση στους δρόμους

Ομαλά προς το παρόν διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους

Με «συνοδό» τον καλό καιρό επιστρέφουν σήμερα οι εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, η άφιξη των οποίων αναμένεται να ολοκληρωθεί τη νύχτα της Δευτέρας, αφού πολλά αυτοκίνητα συνεχίζουν να καταφθάνουν σταδιακά στην πρωτεύουσα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Κορίνθου-Αθηνών λόγω της μεγάλης επιστροφής,  στα Μέγαρα στο ύψος της Κινέτας, ενώ αυξημένη κυκλοφορία παρατηρείται και στην Ελευσίνα περίπου 3 χιλιόμετρα πριν από τα διόδια.

Η πρωτεύουσα σχεδόν έχει επιστρέψει ξανά στους καθημερινούς της ρυθμούς, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά χωρίς να υπάρχουν αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα προβλήματα στους δρόμους.

Η επιστροφή των εκδρομέων τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος έγινε  με καλό καιρό και οι θάλασσες ήταν καλοτάξιδες, ενώ φαίνεται ότι αντίστοιχες θερμοκρασίες θα μας ακολουθήσουν και για τις επόμενες ημέρες.

«Θα έχουμε ίσως λίγο χαμηλότερες από καλοκαιρινές θερμοκρασίες, αλλά γενικά θα είναι καλός ο καιρός, απλά θα υπάρχουν κάποιες απογευματινές μπόρες που θα σημειώνονται στα ορεινά, αλλά όχι στην ένταση της προηγούμενης εβδομάδας», ανέφερε η μετεωρολόγος, Χριστίνα Ρήγου αλλά και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για πολύ καλές καιρικές συνθήκες με υψηλές θερμοκρασίες από αύριο. 

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί