Κυκλοφοριακές αλλαγές σε Κηφισό και Αθηνών – Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Λαμίας και στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω έργων. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ τα επόμενα 24ωρα.

Ειδικότερα, στην Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα σε περιοχές των Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 11/4 έως 21/5, από τις 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις 06.00΄ της 20/4 έως τις 22.00΄ της 27/4 και από τις 06.00΄ της 29/4 έως τις 22.00΄ της 3/5, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της εθνικής Αθηνών – Λαμίας, περιοχής Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, στο τμήμα μεταξύ του 24ου χλμ. και 29ου χλμ. του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, ως εξής:

-Προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας (διατομή τριών λωρίδων) του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, στο τμήμα του μεταξύ του 24ου χλμ. και 29 χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗabout:blank

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Κηφισού την Κυριακή (10.04.2022)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (10.04.2022) στη Λεωφόρο Κηφισού, λόγω εργασιών αντικατάστασης των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων.

Ειδικότερα από τις 07.30΄ έως τις 11.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις δύο αριστερές λωρίδες της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος μετά την οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του δρόμου.

(newsit. gr – ΑΠΕ – ΜΠΕ / photo: intime)

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.