Κίνηση: Φρακαρισμένος ο Κηφισός – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων

Λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της απεργίας της ΓΣΕΕ και λόγω του ότι τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν λειτουργούν κανονικά, οι περισσότεροι πήραν τα αυτοκίνητά τους για να πάνε σήμερα στις δουλειές τους

Σημειωτόν πηγαίνουν οι οδηγοί στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Λεωφόρος Αθηνών) και στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στον Κηφισό, στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι την Αχαρνών, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στην Λεωφόρο Μεσογείων και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Και στην Αττική οδό οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛΑΣ από τις 09:30 στο κέντρο της Αθήνας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση –όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών– σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόροι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί