Κίνηση: Χάος στην Αθήνα: Τροχαίο στην Αττική Οδό, έχει «φρακάρει» ο Κηφισός

Καραμπόλα τώρα στην Αττική Οδό. Συγκρούστηκαν τρία φορτηγά με ένα ΙΧ. Ενώ επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στην Εθνική Οδό.

Το ατύχημα συνέβη στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο. Στο σημείο υπάρχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού. Τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο στο σημείο υπάρχουν καθυστερήσεις 5′- 10′.

Κίνηση τώρα: «Βουλιάζει» το λεκανοπέδιο

Το αδιαχώρητο έχει προκληθεί στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα από τον Προαστιακό των Κάτω Αχαρναί μέχρι κι αυτόν των Άνω Λιοσίων.

Άσχημα είναι επίσης τα πράγματα και στην Εθνική Οδό, ειδικά στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς έχουν προκληθεί ουρές χιλιομέτρων από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και την έξοδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Αντιθέτως στο ρεύμα προς Πειραιά η κατάσταση δείχνει να καλυτερεύει με το πέρασμα του χρόνου.

Η Κηφισίας παραμένει από τις πρώτες πρωινές ώρες απροσπέλαστη. Στο ρεύμα προς το κέντρο πολλά οχήματα είναι ακινητοποιημένα. Η λεωφόρος Μεσογείων, η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Ηλιουπόλεως, η Βουλιαγμένης αλλά και η Αργυρουπόλεως πραγματικά στενάζουν.

Στο κόκκινο βρίσκεται και η Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος του Περιφερειακού.

Τέλος τόσο η Ποσειδώνος όσο και οι δρόμοι περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά βρίσκονται στο απόλυτο κόκκινο καθώς πολλοί είναι εκείνοι που αποχωρούν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

(με πληροφορίες από dikaiologitika. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί