Το ατύχημα συνέβη στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο. Στο σημείο υπάρχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού. Τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο στο σημείο υπάρχουν καθυστερήσεις 5′- 10′.
Απομάκρυνση των εμπλεκομένων οχημάτων,
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) April 28, 2023
καθυστερήσεις 5'-10' από κόβμο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου.
Κίνηση τώρα: «Βουλιάζει» το λεκανοπέδιο
Το αδιαχώρητο έχει προκληθεί στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα από τον Προαστιακό των Κάτω Αχαρναί μέχρι κι αυτόν των Άνω Λιοσίων.
Άσχημα είναι επίσης τα πράγματα και στην Εθνική Οδό, ειδικά στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς έχουν προκληθεί ουρές χιλιομέτρων από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και την έξοδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Αντιθέτως στο ρεύμα προς Πειραιά η κατάσταση δείχνει να καλυτερεύει με το πέρασμα του χρόνου.
Η Κηφισίας παραμένει από τις πρώτες πρωινές ώρες απροσπέλαστη. Στο ρεύμα προς το κέντρο πολλά οχήματα είναι ακινητοποιημένα. Η λεωφόρος Μεσογείων, η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Ηλιουπόλεως, η Βουλιαγμένης αλλά και η Αργυρουπόλεως πραγματικά στενάζουν.
Στο κόκκινο βρίσκεται και η Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος του Περιφερειακού.
Τέλος τόσο η Ποσειδώνος όσο και οι δρόμοι περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά βρίσκονται στο απόλυτο κόκκινο καθώς πολλοί είναι εκείνοι που αποχωρούν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
(με πληροφορίες από dikaiologitika. gr / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Tucker Carlson: «Θέλω να δω περισσότερες αντιβρετανικές θεωρίες συνωμοσίας», vid
- Γεραπετρίτης για Γάζα: «Οι ημέρες που διανύουμε είναι ιστορικές»
- Επεισόδιο on air μεταξύ Βανς και ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο, video
- Συνελήφθη ο δράστης του διπλού φονικού στη Φοινικούντα Μεσσηνίας
- Γάλλος πρωθυπουργός: Αναστέλλεται η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού μέχρι τις προεδρικές εκλογές του 2027
- Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι! Αυτό κάνουν σήμερα στην έρημο Τάκλα Μακάν, vid
- Δ. Παπαστεργίου στο ΕΒΕΑ: Φέρνουμε τη χώρα στη νέα εποχή της καινοτομίας και των τεράστιων ευκαιριών
- Ρουμανία: Ασταμάτητες ροές νατοϊκού υλικού προς την Ουκρανία, vid
- Κ. Τσιάρας: Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της OLAF οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο παράξενος “Τριχωτός Βάτραχος” που βγάζει νύχια για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του