Καιρός: Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα – Έρχεται «ανοιξιάτικος χιονιάς» από την Τρίτη

Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι ακόμα και χιόνια την άλλη εβδομάδα

Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με μοναδική παραφωνία κάποιες βροχές στην Κρήτη και το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Ο υδράργυρος θα φλερτάρει με τους 21-23 βαθμούς.

Στην Αττική ήλιος όλη τη μέρα με τοπικές συννεφιές αργά το απόγευμα στα ορεινά της Πάρνηθας και της Πεντέλης. Οι άνεμοι μέτριας έντασης και η θερμοκρασία στους 22-23 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη πολύ καλός καιρός, με τοπικές συννεφιές στην ορεινή ζώνη. Οι άνεμοι ασθενείς και ο υδράργυρος στους 20 βαθμούς.

Μέχρι και την Κυριακή αναμένουμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Από τη Δευτέρα -κυρίως Τρίτη- κατεβαίνουν πολικές αέριες μάζες, άρα θα έρθει πολύ κρύο για την εποχή -ανοιξιάτικος χιονιάς, σύμφωνα με τον Κλέαρχο ΜαρουσάκηΗ κακοκαιρία θα φέρει πολλές βροχές, θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν ακόμα και τα 9-10 μποφόρ και πολλά χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα. Η κορύφωση των φαινομένων θα έρθει την Τετάρτη και ο καιρός θα αρχίσει να φτιάχνει ξανά από την Πέμπτη, με το επόμενο Σαββατοκύριακο να έρχεται ξανά

Δείτε video από το τηλεοπτικό κανάλι open:

(newsbeast. gr / photo: pexels)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί