Καιρός: Bροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν – Από τα μέσα της εβδομάδας αναμένεται βελτίωση

Άστατος θα είναι καιρός μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, με διαστήματα ηλιοφάνειας που θα εναλλάσσονται από βροχές. Σταθεροποίηση των καιρικών συνθηκών αναμένεται να έχουμε κατά την Τεταρτη-Πέμπη, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη

.  

Δείτε video από τον τηλεοπτικό σταθμό open:

Σήμερα Δευτέρα πρόκειται να επιμείνουν οι βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας με το βαρομετρικό χαμηλό να κινείται προς τη νότια και ανατολική Ελλάδα όπου θα σημειωθούν ακόμα και καταιγίδες.

Πιο ήπια τα καιρικά φαινόμενα όσο κινούμαστε πιο βόρεια. Πάντως, ο υδράργυρος πρόκειται να κινηθεί σε υψηλά  επίπεδα, αγγίζοντας τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες αλλά όσο κινούμαστε προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται βροχή αλλά και τοπικές καταιγίδες. Την Τρίτη, το κύμα αυτό αστάθειας περιορίζεται προς τα νότια και ανατολικά, δηλαδή Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, αλλά θα υπάρξουν τοπικές μπόρες και στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας.

(με πληροφορίες από ehtnos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί