Όπως είπε, οι τριετίες «ξεπαγώνουν» νωρίτερα και το βασικό κριτήριο για την απόφαση αυτή του υπουργείου ήταν η ακρίβεια και η ανάγκη να ενισχυθούν τα εισοδήματα των εργαζομένων.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Εργασίας, επισημαίνοντας ότι το νομοσχέδιο για τα εργασιακά έχει ήδη ψηφιστεί, ενώ το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο τίθεται σε δημόσια διαβούλευση την τρέχουσα εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, ο υπουργός τόνισε ότι η ανεργία μειώνεται διαρκώς και τα προγράμματα κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) «τρέχουν» με μεγάλη ταχύτητα.
Επίσης, ερωτηθείς σχετικά με το αν έχουν ληφθεί επαρκή μέτρα για την ακρίβεια, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι η κυβέρνηση δρα συνολικά. «Είναι εντολή του πρωθυπουργού να δώσουμε τη μάχη μας και την δίνει ο καθένας με τον τρόπο του. Η ακρίβεια είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα» σχολίασε ο υπουργός Εργασίας και υπογράμμισε ότι η προσπάθεια του υπουργείου Ανάπτυξης για το θέμα αυτό είναι μεγάλη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αθήνα: Πότε ήταν τα πιο ψυχρά και τα πιο θερμά Χριστούγεννα από το 1900 μέχρι σήμερα
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χριστουγεννιάτικα το Λος Άντζελες
- Έκκληση για… ειρήνη θα κάνει ανήμερα των Χριστουγέννων ο Πάπας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στην ταινία «Peaky Blinders: The Immortal Man», vid
- Μνήμες Χριστουγέννων μιας άλλης εποχής – “Χωρίς πολύχρωμα φώτα και στολισμούς, γεμάτα γαλήνη”
- Η Κέιτ Μίντλετον παίζει στο πιάνο μαζί με την κόρη της Σάρλοτ σε εμφάνιση-έκπληξη, vid
- Ξέρει πού στέλνει τα βομβαρδιστικά του ο Βλαδίμηρος! Έστειλε το μήνυμα εκεί που πρέπει
- Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας: Ευκαιρία απλοποίησης ή νέο βάρος για τις επιχειρήσεις το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ;
- Πότε θα πραγματοποιηθεί σημαντική ομιλία του Πούτιν που περιμένουν οι Ρώσοι και όχι μόνο;
- Βολιβία: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι των ορυχείων εξαιτίας του διπλασιασμού στις τιμές των καυσίμων, vid









