“Φωτιά” οι τιμές για το γιορτινό τραπέζι! Tι γίνεται στην αγορά με τα τελευταία ψώνια του 2023 (video)

Πάμε ολοταχώς προς το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με τους καταναλωτές να κάνουν τα τελευταία ψώνια και να υπολογίζουν το κόστος για το γιορτινό τραπέζι.


Στη Βαρβάκειο Αγορά οι προμήθειες της τελευταίας στιγμής σε αρνί και κατσίκι, έβαλαν φωτιά στις τσέπες των καταναλωτών, αφού μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα η τιμή τους αυξήθηκε περισσότερο από 18%.

Την ίδια περίοδο και στα συνοικιακά κρεοπωλεία το κατσίκι αυξήθηκε περισσότερο από 6%, από τα 14,80 στα 15 ευρώ και 80 λεπτά.

Στα «ύψη» και οι τιμές στα λαχανικά
Γερά με υψηλές τιμές επιμένουν και τα λαχανικά που θα συνοδεύσουν το κατσικάκι και στη λαϊκή αγορά οι καταναλωτές φαίνονται διστακτικοί και οι τσάντες δεν γεμίζουν.

Οι πατάτες πλησιάζουν το ευρώ, τα κρεμμύδια σκαρφάλωσαν στο ενάμιση ευρώ, το λάχανο από 80 λεπτά μέχρι ένα ευρώ, τα καρότα ενάμιση ευρώ, το μαρούλι μέχρι και 70 λεπτά το τεμάχιο, όσο και ένα ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, οι ντομάτες και τα αγγούρια ενάμιση ευρώ το κιλό.

Γεμάτη η Ερμού, όμως άδειες οι τσάντες
Τελευταία ευκαιρία στα εμπορικά καταστήματα για τα δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα. Στην Ερμού ο κόσμος είναι πολύς και οι αγορές… λίγες, καθώς οι περισσότεροι επιλέγουν ό,τι βρουν πιο φθηνά.

Τα εμπορικά καταστήματα θα παταμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, για τους τελευταίους που επιθυμούν να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό mega:

(με πληροφορίες από mega / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί