Ευρωεκλογές 2024: Τελευταία μέρα για να πάρετε πίσω τις πινακίδες από τον Δήμο Αθηναίων

Τελευταία μέρα για τους κατόχους των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών να πάρουν πίσω τις πινακίδες των οχημάτων που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας

προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος για τις Ευρωεκλογές της 9 Ιουνίου.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται με την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που δεν θα τις παραλάβει ο ιδιοκτήτης), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Σε ποιους δεν επιστρέφονται οι πινακίδες
Ωστόσο, δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές Αρχές.

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί