Επιδότηση για ηλιακό θερμοσίφωνα: Δημοσιεύτηκε νέο ΦΕΚ – Ποια τα νέα δεδομένα

Νέο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα και έχει αλλαγές. Διευκρινίσεις δίνει νέο ΦΕΚ για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Θερμοσίφωνα» για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα που μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 900 ευρώ. Στο προηγούμενο, είχε δημοσιευτεί ο τρόπος που θα υπολογιστεί η βαθμολογία από την οποία θα προκύψουν οι δικαιούχοι των εκπτωτικών voucher, ωστόσο, σε νέα δημοσίευση […]

Νέο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα και έχει αλλαγές.

Διευκρινίσεις δίνει νέο ΦΕΚ για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Θερμοσίφωνα» για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα που μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 900 ευρώ. Στο προηγούμενο, είχε δημοσιευτεί ο τρόπος που θα υπολογιστεί η βαθμολογία από την οποία θα προκύψουν οι δικαιούχοι των εκπτωτικών voucher, ωστόσο, σε νέα δημοσίευση αποσαφηνίζεται τι θα γίνει στην περίπτωση ισοβαθμίας δικαιούχων.

Συγκεκριμένα το νέο ΦΕΚ με ημερομηνία 12 Μαΐου, μία μέρα αφότου άνοιξε η πλατφόρμα allazothermosifona.gov.gr αναφέρει ειδικότερα για τον χειρισμό των ισοβαθμιών:

«Η συνολική σταθμισμένη βαθμολογία υπολογίζεται σε επίπεδο τρίτου δεκαδικού ψηφίου, σύμφωνα με τον ακόλουθο τύπο:

Βαθμολογία = (30% x K1) + (20% x K2) + (20% x K3) + (30% x K4)

Για την κατάταξη των αιτήσεων χρηματοδότησης λαμβάνεται υπόψη η συνολική σταθμισμένη βαθμολογία. Σε περίπτωση αιτήσεων που ισοβαθμούν τόσο ως προς την συνολική σταθμισμένη βαθμολογία με βάσει τα ανωτέρω, όσο και σε όλα τα επιμέρους κριτήρια σύμφωνα με την ανωτέρω σειρά προτεραιότητας, οι ισοβαθμούσες αιτήσεις λαμβάνουν την ίδια φθίνουσα σειρά κατάταξης.

Αλλάζω θερμοσίφωνα: Ποια τα εισοδηματικά κριτήρια για επιδότηση

iliakos thermosifonas neo fek

Δείτε το αναφέρεται στο νέο ΦΕΚ:

(με πληροφορίες από ieidiseis. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί