Ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος σε συνεργασία με τη δήμαρχο Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, οργάνωσαν κλιμάκιο εξειδικευμένων επαγγελματιών σε θέματα υγειονομικής διαχείρισης κρίσεων περίθαλψης, αποτελούμενο από παθολόγους, καρδιολόγους και ειδικούς της ψυχικής υγείας.
Η εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δήμο Πεντέλης, θα βρίσκονται στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά, από την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 10:00.
Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του εξειδικευμένου μεταπτυχιακού προγράμματος «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε θέματα υγειονομικής διαχείρισης κρίσεων με συντονιστή τον καθηγητή Εμμανουήλ Πικουλή.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτσι… εκπαιδεύει το ΝΑΤΟ τους Ουκρανούς; ΒΙΝΤΕΟ
- Μπαλκόνι κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης των Χανίων – ΒΙΝΤΕΟ
- Το πρώτο ρωσικό εμπορευματικό τρένο έφτασε στο Ιράν μέσω νέας διαδρομής, vid
- Ο Τζόκοβιτς γράφει ιστορία στην Αθήνα! Κατέκτησε τον 101ο τίτλο του! ΦΩΤΟ,VID
- Για καταλήψεις κτιρίων από το κράτος μιλάει ο διεθνιστής Δήμαρχος της Νέας Υόρκης! Video
- Κάνετε καθιστική ζωή; Πιείτε κακάο! Νέα εντυπωσιακή μελέτη
- Πώς να διατηρήσετε το αβοκάντο φρέσκο για μέρες – Το Viral τρικ στο Instagram
- Ταχιάος: Σε εξέλιξη οι εργασίες στις πληγείσες από τον «Daniel» γέφυρες της Θεσσαλίας
- Παλαιστές του Σούμο έγιναν η τουριστική ατραξιόν του Λονδίνου!
- Ουκρανοί: «Η ισχυρότερη ρωσική επίθεση των τελευταίων ετών» – Μπλακ άουτ στις μονάδες παραγωγής ενέργειας, vid









