Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Δεκελείας στην Κηφισιά, από την Περιφέρεια Αττικής

Δόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα της λεωφόρου Δεκελείας, δίπλα από το ρέμα της «Χελιδονούς", μετά από μία σημαντική οδική παρέμβαση, αντιστήριξης των πρανών, η οποία υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση 1,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής,

Στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι μετα τη στροφή από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, περιοχή Λαϊνόπουλου) στο Δήμο Κηφισιάς στο ύψος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής – Παναγίας Χελιδονούς, υπήρχαν από το παρελθόν προβλήματα διαβρώσεων του οδοστρώματος αλλά και των πρανών, ιδιαίτερα επικίνδυνα για τη διέλευση των οχημάτων.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης αναφερόμενος στο έργο επισήμανε: «Πρόκειται για ένα πολύπαθο οδικό τμήμα, που όμως πλέον αποκαταστάθηκε πλήρως. Από την αρχή της ανάληψης της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής θέσαμε ως απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε και ολοκληρώνουμε τις στοχευμένες παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας. Είναι ένα έργο – παρακαταθήκη, το οποίο μαζί με άλλες παρεμβάσεις όπως είναι τα ειδικά οχήματα-βαν στη λεωφόρο Κηφισού για τη διευκόλυνση των οδηγών, οι εργασίες συντήρησης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού, η συντήρηση των κεντρικών νησίδων, οι νέοι led φωτεινοί σηματοδότες, έχουν θέσει γερά θεμέλια για την νέα εποχή της οδικής ασφάλειας στην Αττική μας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί