Αλαλούμ με το «Καλάθι των Χριστουγέννων»: Ποιά τρόφιμα θα περιλαμβάνει τελικά;

Αναστάτωση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η...διπλή ανακοίνωση για τα τρόφιμα που θα έχει μέσα το «Καλάθι των Χριστουγέννων».

Η αρχική ανακοίνωση περιελάμβανε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Ωστόσο στη συνέχεια αυτά τα δύο γιορτινά γλυκά… «εξαφανίστηκαν» από το καλάθι!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η διορθωμένη ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:

-Αρνί

-Κατσίκι

-Γαλοπούλα

-Τσουρέκι

-Βασιλόπιτα

-Σοκολάτα.

Ο υπουργός δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης: «Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».


pixabay photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί